Thuis

Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

 

China Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Co. van Technologie van Shenzhenruiyihong, Ltd, in 2009 wordt gevestigd, in Shenzhen China wordt gevestigd, is een fabrikant van de Intelligente Boten van het Afstandsbedieningaas met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht die. Wij bezitten verscheidene octrooien, Ce en andere certificaten.

Wij passen volledige digitale duplex, auto de navigatiezeil van GPS, aanvankelijk elektronisch kompas en andere geavanceerde technologieën op product toe om het intelligenter te maken. Wij onderzoeken en ontwikkelen ook nieuwe afstandsbedieningzaktelefoon met LCD en vissen de functionaliteit van de vindervertoning om nieuwe pret te brengen voor visserij.

Met geavanceerde technologie, hoogte - de kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, wordt onze producten op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kan onophoudelijk het ontwikkelen van economische en sociale behoeften ontmoeten.
De kwaliteitscontrole van aasboot:
De procedure van PCB: deeg-test-onophoudelijk getest 72 uren in de het verouderen workshop op hoge temperatuur-test opnieuw-ga pakhuis in.
De procedure van aasboot: assembleer-test binnen-test in het meer-test binnen opnieuw-pakket.
    
Wij verkopen slechts onze producten aan de verdelers die het eigen exclusieve agentschap in hun respectief land of gebied voor het veiligstellen van hun belangen herstelt. OEM de dienst wordt aangeboden voor elke verdeler.


Wij zoeken verdelers momenteel wereldwijd die lokale agenten kunnen zijn. Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstig samenwerking tussen bedrijven en het bereiken wederzijds succes te contacteren!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van Technologie van Shenzhenruiyihong, Ltd, dat in 2009 wordt gevestigd, dat in Shenzhen China wordt gevestigd, is een fabrikant van de Intelligente Boten van het Afstandsbedieningaas met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht. Wij bezitten verscheidene octrooien, Ce en andere certificaten.

Met geavanceerde technologie, hoogte - de kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, wordt onze producten op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kan onophoudelijk het ontwikkelen van economische en sociale behoeften ontmoeten.
 

Na servalsjaren van ontwikkeling, heeft ons bedrijf vele verdelers in Europa, zijn wat van hen zeer beroemde grote bedrijven en bekende merken. Elk jaar verstrekken wij duizenden aasboten aan onze verdelers en onze aasboten zijn in het buitenland zeer populair product op het gebied van karper vistuigen geworden.

 

Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Eagle-Vinder

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Ruiyihong Science and Technology Co., Ltd Certificaten